

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Чудно мека и пухкава пита, която се приготвя с малко продукти и с много любов
Преди да приготвите тестото, първо извадете всички съставки предварително, така че да се затоплят до стайна температура
Соденият хляб не се надига толкова при печенето, а и обикновено коричката му е дебела, а вътрешността – не твърде пухкава
Почти във всеки дом я има
Рецептата не е лесна, но е чудесна
Вижте рецептата
Къщата ухае невероятно, дори съседите се редят на опашка
Направата й съвсем не е сложна и всеки би се справил с приготвянето на питката
Лесен начин на приготвяне и бон апети
Вижте рецептата, с която ще впечатлите всички гости довечера